„Прегарянето“ и Академия за детско здраве

Дълготрайни ли ще бъдат последиците от пандемията върху психиката, защо българите са с високо ниво на тревожност, увеличават ли се случаите на професионално прегаряне? Тези и още много въпроси, ще коментираме в студиото на Healthy morning, по Code Health TV, с психолога Даниел Чутров.

Натуралният пробиотик ProLact антистрес, е особено полезен за нашия душевен комфорт и добро психично здраве. Продуктите на ProLact, са изцяло българска разработка, която залага на чисти и натурални продукти и лактобацили, които се грижат за тялото отвътре!

Трудно ли е да си родител, знаем ли как да се грижим за децата си и на какво да ги научим? Д-р Галя Манчева е основател на Академия за детско здраве и ще ни разкаже своята история при отглеждането на деца, само в Healthy morning, по единствената здравна телевизия и нас, Code Health TV.

Само в новата ни рубрика „Code Health препоръчва“, водена от Десислава Славова, ще ви показваме различни, проверени продукти, които ни помагат да сме здрави, енергични и да живеем пълноценно.

Днес ще ви представим пробиотиците на ProLact, български натурални продукти, базирани на технологията за производство на космически храни. ProLact Rose+ е създадена от козе мляко и съдържа повече от 1.2 милиарда живи Лактобацилус Булгарикус и Стрептококос Термофилус и обогатени с роза Дамасцена.

Показваме другата гледна точка!

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1 IPTV – цяла България, НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България, Нево ТВ – София, Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград, Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана, DTH NEO SAT – покритие цялата страна. Очаквайте скоро и в мрежата на Vivacom.

Генерален дистрибутор Virgin Group.