fbpx

Healthy Morning Епизод 48: Имунитет и кардиология

Във време на пандемия, все повече грижи обръщаме на здравето си

Как да подсилим имунитета си, слабият имунитет ли е основната причина да се разболеем от ковид и трябва ли да са по – внимателни хората с автоимунни заболявания при ваксинация? Това са все въпроси, чиито отговор ще търсим в студиото на Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV, с д-р Чавдар Ботев – хематолог.
Как да се грижим за сърцето си и по – уязвими ли са хората с болни сърца, по – голям ли е рискът да се заразят с ковид и кое лечение е ефективно днес, в тази обстановка? Отговор на тези въпроси дава д-р Светлозар Сардовски, кардиолог и собственик на МЦ „Аргомедика„, по  Code Health TV.
Показваме другата гледна точка!
Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 
Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България , Нево ТВ – София , Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград , Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана , DTH NEO SAT – покритие цялата страна. 
Генерален дистрибутор Virgin Group.
BulgarianEnglish