Има хора, които идват на този свят с мисията да го променят. Да разсеят мрака и да пробудят съзнанието от неговия сън. Това са ярки личности. Духовните учители в историята на човечеството. Един от тях е Петър Дънов. Потомък на два възрожденски рода той е закърмен със стремеж към духовното и завършва теология и медицина в Америка. Той полага основите на учението, носещо  името  “Всемирно бяло братство”, което привлича нови последователи и днес.

За Житния режим на Учителя, за това как храната може да бъде една от основните причини за болестите на съвремието, така може да бъде и лек, за духовните послания, за любовта и светлината и за още много неща сега ще разговаряме в Healthy Lifestyle, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV, с Галина Герасимова – режисьор, астролог, богослов и издател на книги за Учителя Петър Дънов.

 

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България , Нево ТВ – София , Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград , Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана , DTH NEO SAT – покритие цялата страна. 

Генерален дистрибутор Virgin Group.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *