Безопасността на децата трябва да е приоритет на обществото и институциите, за да може да растат здрави, щастливи и пълноценни. За играта на “щастливите деца”, доброволческите акции, рециклирането и бъдещите устойчиви проекти, мама Йоко разговаря с Мая Цанева, съосновател на сдружение “Безопасни детски площадки”.

В новия епизод на рубриката “Наука за здраве”, продължаваме темата за микробиома с нутрициониста Ваня Стойчева, от която научаваме кои са онези фактори, които му влияят.

В рубриката “Мама и татко и питат”, мама Йоко дава отговор на зрителски въпрос, предоставен от алерголога д-р Диана Христова. Подробния отговор на въпроса “Как се доказва глутенова непоносимост?”, може да прочетете ТУК.

Припомняме ви гостуването на д-р Христова в 1-вия сезон на “Семейно време с мама Йоко”.

*Задавайте вашите въпроси в контактната форма на “Семейно време с мама Йоко”, във Facebook групата “Здравето е въпрос на знание”, както и в Facebook страницата на мама Йоко. 

В “Дневникът на една бременна” мама Йоко ни пренася в своя емоционален свят, изпълнен, както с вълнения, така и с притеснения, относно протичането на втората и бременност.

video
play-sharp-fill
Гледайте “Семейно време с мама Йоко” всяка неделя от 11.00 ч. Само по Code Health TV, а ако сте пропуснали предишните епизоди, може да ги гледате тук.