Представете си едно различно място, място което е пълна противоположност на това което ви заобикаля всеки ден. Място, което ви дава щастие, здраве и има сила, която да промени живота ви.
Проектът “Глътка здраве” с д-р Енджи Касабие и Рабих ел Зейн ще обедини от 5-7 юли почитателите на здравословния начин на живот и лайфстайл. С страхотни домакини са Фабрика за храна и танци.
“Имаме голямото желание да ви разкажем за силата на чистия въздух, вода, слънце за нашето песто от коприва и семена, приложимо от закуската до вечерята за профилактика на носа с мед или масло”  разказват с гордост Руслан  Радков и Галя   собствениците на  Фабрика за храна и танци.
В новия проект “Глътка здраве” д-р Енджи Касабие и а Рабих ел Зейн “Мистър Ливан” ще обърнат внкмание на най-малките посетители – децата.
Как да се хранят здравословно, какво е полезно да се хапва,  да пием ли повече вода?  Полезни съвети и практични занятия сред природата .
“Когато пред нас застане възрастен, ние виждаме детето в него. Припомняме му за света, който е забравил и начина по който да се върне към него.
От 5-7 юли децата ще се насладят заедно със звездния диетолог д-р Енджи Касабие на истинска детска кухня за приготвяне на сушени плодове (при лошо време).
По време на здравословното събитие “Глътка здраве” с д-р Енджи Касабие  гостите ще се потопят  в
атрактивен сух басейн с 300 000 бр. топки,вечерно пяна парти.
В сезона на светулките  тук може да се ходи  на лов (за светулки)
Деца приготвят сурови бонбони; Шоколадова работилница.
Деца приготвят суши и сладолед.

Уъркшоп “ Кожарско ателие”

Деца и родители могат да си изработят ,собственоръчно, малки аксесоари от естествена кожа.

По време на здравословното събитие д-р Енджи Касабие ще представи   своята първа линия продукти за здраве и красота.