codehealth-logonew

Слогън на инициативата е: “Пулс дарява пулс”

Фондация „Искам бебе“ и Pulse Fitness & Spa си подават ръка с благотворителна цел. По случай международния ден на жената от 08.03 до 10.03 вратите на Pulse Fitness & Spa клубовете, намиращи се в София и Пловдив, ще бъдат отворени за всички желаещи да ги посетят! Няма значение дали сте клубен член на веригата, или не. Добре дошли сте и е напълно безплатно! На рецепцията на всеки клуб ще има кутия, в която желаещите, ще могат да направят лично дарение, с което да подпомогнат фондация „Искам бебе“.

Мотото на съвместната инициатива е “Пулс дарява пулс”. Всички събрани средства ще бъдат дарени в помощ на двойки, които се нуждаят от Ин витро процедури, за да се сдобият със свое дете. Включете се и Вие, подайте ръка, дарете Пулс! Ще Ви очакваме! На 8.03.2021г от 10:30ч ще се проведе пресконференция с представители на фондация ,,Искам бебе” и представители на ,,Pulse Fitness & Spa”, за да представят съвместната инициатива. Пресконференцията ще се проведе в обект на ,,Pulse Fitness & Spa”,който се намира на бул. България 132, гр.София.Искам да те попитам дали ще може медийно отразяване?Много ще съм благодарен за подкрепата.

 

Линк към инициативата: https://pulsefit.bg/news/iskam-bebe-i-pulse-fitness-spa-sas-savmestna-blagotvoritelna-kampaniya?fbclid=IwAR38nGxbWszCs16u1d0yWvI9ie2UDOdD-zEnlXkZALh7Fop1a5fvaC0m8j4

Главен редактор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *