Пътуването като приключение, но и трупане на житейски уроци! Това е философията на първият гост тази седмица в Дромомания. Цветелина Николова, ще сподели своите впечатления от пътешествието си до Танзания и Занзибар-осем полета и един час път с кола, спиращи дъха гледки и много незабравими емоции.

Тя е участвала в престрелка с бракониери, гонил я е слон, казва, че ковидът е най-малката опасност, която може да те връхлети в Африка, но неизменно се връща там. В Дромомания ще ви срещнем с Марияна Филева, единствената жена професионален водач на сафари. Как една балерина и начална учителка става част от “Международен сафари клуб”, в който членуват бившият американски президент Джордж Буш, Доналд Тръмп – младши и над 50 хиляди елитни ловци от цял свят?

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на Vivacom, EON, А1, Neterra, DTH NEO SAT, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg