“Да пътуваш, означава да притежаваш света” е казал Бъртън Холмс. През тази изминаваща година, колкото и да обичаме пътешествията, ситуацията ни наложи да останем на едно място.

В Дромомания с Маги Гигова, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV, ви пренасяме на интересни и вълнуващи места, които може би няма да решите да посетите.
Тази седмица, срещата ще е интересна и вълнуваща. Ще “посетим” гръцкия дом на режисьора Стилиян Иванов. Ще научите “Приказки за вярата” и какво трябва да направите ако сте под постоянен стрес. Съществува ли прераждането, къде е границата на реалност и мистика? За това и още много само в събота от 17:00 часа по единствената здравна телевизия у нас Code Health TV.
След това ще се пренесем в Конго и ще разберем защо жителите и са едни от най- бедните в света, макар страната да крие в недрата си природни богатства за над 24 трилиона долара.
Интересни истории, вълнуващи приключения, само в Дромомания с Маги Гигова, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV.
Вижте всички гледни точки!
Гледайте Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg или търсете при вашия кабелен оператор.
Може да ни намерите в мрежата на НЕТ 1, Булсатком IPTV, Кабелсат Запад, Нево ТВ, Норт Вест, Силистра ТВ
Генерален дистрибутор Virgin Group.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *