От CodeHealth

Обичате ли да пътешествате? Кое е най-важното, което трябва да знаете преди пътуване? От какви здравословни проблеми трябва да се пазим на мястото, на което отиваме? Как пазим тялото си от стреса с часовата разлика и промяната на температурата? Какви са традициите на местните, свързани с храненето и медицината?

По интересен и атрактивен начин всеки ще си отговори на тези въпроси, а чаровната и винаги усмихната Маги ще бъде вашия гид в това незабравимо приключение. Непознати земи, далечни светове, екзотични плажове, заснежени хълмове, шамани и алтернативни методи за лечение, традиции, обреди и обичаи, странни за нас, но с дълбока философия за местните.

МАГДАЛЕНА ГИГОВА е журналист и писател с нестихващ интерес към пътешествията – посетила е 90 държави (според нея, крайно недостатъчно). Тя е автор и водещ на предаването „ Покана за пътуване “ по програма „ Христо Ботев “ на БНР. Има две висши образования – педагогика и журналистика, а преди това е завършила колеж по фотография, което много и помага при илюстрирането на книгите, които пише. До момента те са 11 на брой. Дванайстата „ Да се готви Луната “ чака да бъде оформена за печат.
Магдалена Гигова преподава „ Теория и практика на печата “ в Свободния факултет на Софийския университет в продължение на 10 г. Тя има две номинации за наградата „ Черноризец Храбър “. Носител е на приза от Виена „ Българин на годината “ в категория „ Пътуващ писател “. Притежава отличия от правителствата на Тунис и Индонезия, и е кавалер на „ Жълтата роза “ на Zonta club international, както и носител на наградата „ Христо Ботйов “.

Този уебсайт използва "бисквитки". Това се извършва с цел оптимална работа на сайта и събиране на информация за използването му от потребителите. Ние не събираме лични данни. Като изберете да приемете използването на "бисквитки", можем да компилираме статистика директно или чрез нашите партньори по време на Вашето посещение. За повече информация, вкл. как се откажете от използването на някои видове "бисквитки", моля, прочетете нашата Политика за бисквитките. Приемам Прочети още

Политика на бисквитки