Инсулта също е “тих убиец”, който се промъква без да го искаш и очакваш. Всяка година, броят на хората преживели инсулт се увеличава драстично, дали заради ковид ситуацията или поради факта, че хората не знаят правилото за “златните 120 минути”.

 

В студиото на Healthy morning, ще говорим с актьора Христо Мутафчиев, който вече 12 години живее с последиците от инсулта. Има ли страх и колко е важна рехабилитацията, ще разкаже за всички вас, които трябва да се грижите за себе си и здравето си.

 

За кампаниите за информираност и новия Национален план за барба с инсулта, ще говорим в студиото на Healthy morning, по единствената здравна телевизия, Code Health TV, с Дорина Добрева, създател на Асоциацията по инсулт и афазия в България.

 

В рубриката Моята диета ще ви дадем съвети как да се грижите за правилното си хранене, а с психолога Дони Шикова ще говорим за взаимоотношенията и за компромисите, които трябва да правим във връзката си.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health – www.codehealth.bg

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *