Посвещаваме премиерния за 2022 епизод на “Семейно време с мама Йоко” на добрината и личния пример, на дарителството и шанса за живот.

В студиото на мама Йоко гостува фотожурналистът Александър Николов, съсъздател на „Последният дар на човека” – документален мултимедиен разказ за донорството на органи, за да ни разкаже от първо лице за донорските ситуации и кои са онези фактори, които възпрепятстват развиването на донорството като практика у нас.

Във втората част на предаването водещата Йоко Паспаланова посещава Клиника по клинична имунология с банка за стволови клетки към Александровска болница, където се среща с проф. Елисавета Наумова и биологът Цветелин Луканов, за да се впише в Българския регистър за донори на стволови клетки и да научи повече за процедурата.

В новия епизод на рубриката “Полезното е лесно”, при Ралица Брънекова гостува Десислава Киркова, основател на Seventh sense Food by Desi, за да сподели вкусни рецепти за здравословни златни бонбони и ароматен индийски чай.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1, Vivacom, DTH NEO SAT, НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TV – www.codehealth.bg