Д-р Георги Сакакушев е трето поколение лекар, завършил в Медицински университет, град Пловдив и специализирал в Берлин и Улм – Съдова Хирургия.

С множество отличия в областта на медицината като почетния знак на Община Пловдив за приноси в общинското здравеопазване – 2006г., той е завеждащ лекар в отделение по Съдова хирургия в МБАЛ „Света Каридад“ и част от Борда на Директорите в структурата.

Мисията на МБАЛ „Света Каридад“ е да предоставя безкомпромисно качество на медицинските услуги и да се грижи с много внимание за всеки отделен пациент.

Екипът има амбицията да бъде еталон за лечебно заведение в България и първи избор на пациентите от гр. Пловдив и региона, когато се нуждаят от медицинска помощ.

В МБАЛ Света Каридад вярват, че:

– Всеки пациент заслужава достъпни качествени медицински грижи;

– Всеки пациент има право да избира лекарите си. Когато избере нас, наша отговорност е да го лекуваме, както бихме лекували член на семейството си;

– Вниманието, състраданието и разбирането, които даваме на нашите пациенти, им помагат да оздравеят по-бързо. Водещите ценности в работата са професионализмът, грижата и състраданието.

Повече за МБАЛ „Света Каридад“: https://www.svetakaridad.bg/​

Code Health TV – Единствената здравна телевизия в България! Показваме другата гледна точка!

Показваме другата гледна точка!

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1 IPTV – цяла България, мрежата на Vivacom, НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България, Нево ТВ – София, Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград, Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана, DTH NEO SAT – покритие цялата страна. 

Генерален дистрибутор Virgin Group.