Проведе се XIII-тото издание на годишните награди за журналистика MEDIA Awards 2024

Събитието, което по традиция отбелязва най-българския празник 24 май, съвпада с 18-ия рожден ден на организаторите – агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION.
Генерален спонсор на церемонията е лидерът на българския пазар в продажбите и изграждането на фамилни басейни –  Baseini.NET.  
Спонсор на събитието е и безспорният лидер в областта на сигурността – агенция за сигурност Security Agency Scorpio, с 30 годишен професионален юбилей.
Призьорите получиха почетни грамоти, както и подаръци от козметичния лидер Вiotrade – производител на уникални дермо козметични продукти, предназначени да подобряват здравето и естествената красота на кожата.
Със своя картина в благотворителния търг в подкрепа на 15-годишната флейтистка от Варна с рекорден брой международни награди – София Иванова, се включи художничката Дили Бозаджиева. Тя е един от 12-те български посланици на културата в едноименната инициатива на БНР.
Картината „Усещане за жена“ е сътворена със специална техника – мериносова вълна.
В благотворителния търг участва и художничката Десислава Стоянова с картини от истинско злато.  
Участниците в томболата могат да получат ваучери за почивки в любими хотели в най-предпочитаните морски и СПА-курорти – Esperanto Hotel в Слънчев бряг, хотел Александра в курорта Свети Влас,  ARTE Spa & Park Hotel Велинград, Kashmir Wellness & Spa Hotel Велинград, вилно селище Котел, както и Aqua Spa Hotel Zlatograd.  
Домакините на събитието – VIP COMMUNICATION с управляващи съдружници Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, отпразнуваха пълнолетието си с торта от сладкарници НЕДЕЛЯ  – 30 години рецепта за успех! А тайната за техния успех е споделена така: „В “Неделя” вярваме, че можем да направим всеки човек щастлив!“.
В празничната вечер ще се включи и италианското вино с български произход – винарна Едоардо Миролио.