codehealth-logonew

На 15 май за 13-та поредна година, уникалната класация на b2b Media оцени и отличи най-зелените компании, опериращи в България. Малки и големи компании кандидатстваха, за да покажат, че наистина постигат промени в своите екологични показатели и развиват бизнеса си по отговорен за природата начин. Тази година в конкурса се включиха над 900 компании, които са отчели постигането на “зелени” цели и реализирането на устойчиви корпоративни стратегии. 

На престижната церемония, компаниите получиха отличия в 16 основни и 20 допълнителни категории. Специални награди бяха връчени в категориите Зелена личност, Зелено перо и Зелена медия, както и Специален зелен приз на ОББ.

За втора поредна година, единствената здравна телевизия в България, Code Health TV, грабна престижното отличие, “Зелена медия – телевизия”, както и наградата в категория “Зелено перо – телевизия” за репортажа “Зелената сделка – иновации, инвестиции и справедлив преход”.

Сред присъстващите на събитието, бяха Ивелина Василева, член на журито и бивш министър на Околната среда и водите, представители на бизнеса и банковия сектор.

Главен редактор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *