codehealth-logonew

Скоростна диагностика в “Пирогов” благодарение на ехограф, определян като технология от бъдещето.

Днес единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV и Бонанза – Бачорски, дариха мобилен апарат за ултразвукова диагностика, който е компактен, преносим и се свързва с мобилно устройство, гарантирайки бърза и обобщена информация за пациента.

Началникът на Отделението по инвазивна кардиология в Пирогов, д-р Иван Мартинов сподели, че този “малък” апарат ще помогне на пациенти след оперативна намеса, прекарали белодробни операции и ковид, лесно и ефективно.

Г-жа Мария Бонева, СЕО на телевизията и г-н Даниел БачорскиСЕО на Бонанза, показаха добрия пример и заявиха, че това е само началото на доброто, което правят заедно.

Пореносимият “Butterflay IQ” осигурява на нашите специалисти поглед “отвътре”,независимо от местоположението на пациента.
”Тази технология е приложима в инвазивната кардиология, както и в широк спектър от специалности като педиатрия, гинекология, коремна хирургия. Особено полезна е при диагностиката на пациенти с COVID-19, при които може да се следи на място състоянието на белодробната и сърдечно-съдовата системи и да се реагира навременно в случаи на внезапно влошаване”, обясни доктор Иван Мартинов, началник на Клиниката по инвазивна кардиология.
️Портативният ехограф е дарение на Клиниката по инвазивна кардиология от единствената здравна телевизия в страната Code Health TV и техните партньори от Бонанза-Бачорски. Проф. Йонко Мермерски пък се включва в преговорите с производителя и доставката до България.
”Няма нищо по- градивно от това, партньорските и приятелски отношения между хората да се обединят в добри каузи “, каза изпълнителният директор на телевизията Мария Бонева.
Даниел Бачорски допълни: “Убеден съм,че човек трябва да помага, защото никога не знаеш кога ще се наложи ти да потърсиш помощ”.

Главен редактор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *