В новата ни рубрика “Code Health препоръчва” част от сутрешния блок Healthy Morning, водена от Десислава Славова, ще ви показваме различни, проверени продукти, които ни помагат да сме здрави, енергични и да живеем пълноценно.

В първата ни рубрика ви представяме пробиотиците на ProLact, български натурални продукти, базирани на технологията за производство на космически храни. ProLact Rose+ е създадена от козе мляко и съдържа повече от 1.2 милиарда живи Лактобацилус Булгарикус и Стрептококос Термофилус и обогатени с роза Дамасцена.

Вижте повече във видеото.

Показваме ви другата гледна точка!

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1 IPTV – цяла България, НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България, Нево ТВ – София, Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград, Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана, DTH NEO SAT – покритие цялата страна. Очаквайте скоро и в мрежата на Vivacom.

Генерален дистрибутор Virgin Group.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.