codehealth-logonew

Адв. Биляна Тончева и Роксана Кирилова от фондация “С любов към теб” организираха благотворителна коледна вечеря за дете със сколиоза

 

 

Ели е майка на две прекрасни дъщери, на 19 и 12 години. През 2014-та семейството ѝ се сблъсква с коварната болест сколиоза. Днес, когато голямата ѝ дъщеря вече е излекувана, по-малката за съжаление я сполетява същото. Лечението се плаща от фонда за лечение на деца, но семейството трябва да замине за лечението в Германия.

 

Благотворителната коледна вечеря събира средства за престоя на семейството там.

 

Благодарение на адв. Биляна Тончева, която плаща вечерята на над 100 госта в р-т Тюркоаз, които любезно съдействат на каузата. Фондация “С любов към теб” отдавна подкрепя семейството и е “проводник” на добрата кауза на Биляна Тончева.

 

Всеки гост имаше възможността да стане съпричастен към благотворителната кауза, като заплати по своя преценка и желание куверта си за вечерята и участва в томбола с награди.

 

На събитието присъстваха стотици гости, сред които и Силвия Кацарова, Камелия Воче, която приготви десертите благотворително, Боряна Шарлопова, Ева Шарлопова, Христина Бобокова и други.

 

Събраната сума за вечерта възлиза на 10 410 лева.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *