Ковид пандемията накара много хора със съпътстващи заболявания да се замислят. Хората с белодробни болести, се оказаха уязвими от този вирус. Появиха ли се усложнения при хора с белодробни проблеми и защо белодробния карцином се появява без много симптоми, говорим в студиото на Healthy Morning, с д-р Николай Цонев.

 

За предизвикателството, смирението и осмислянето, което дава пътя Ел Камино, може ли само с една китара, да минеш по божествения път на смирението и за новите проекти, ще говорим в Healthy Morning, с Георги Арсов и Петя Йосифова – Хънкинс.

За особеностите на зодия Дева и към какви здравословни проблеми са предразположени представителите на зодията, ще говорим с астролога Кирил Горанов, в рубриката Астрология и отвъд.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TV – www.codemedia.bg 

Главен редактор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *