Перлата в короната на Selena ES, Balmain Paris Hair Couture, представи лимитираната колекция есен-зима 2020 и тренд колекция в прическите, на изискан коктейл в Sense Rooftop Bar, София

На събитието присъстваха някои от най-добрите фризьори в страната, известни личности и инфлуенсъри, сред които Лиляна Ангелова, Валери Йорданова, Деси Зидарова, а също така журналисти от модни и лайфстайл медии.

Тренърът на Balmain Hair за България, Руско Русев въвъде гостите в света на Balmain Hair и представи модели, боядисани в цветове от най-луксозната спа терапия в боядисването Couleurs Couture и стайлинг вдъхновен от последната кампания на бранда, които дефилираха в дрехи на дизайнера Николай Божилов.

Проектирана с най-добрите материали и дизайни, Balmain Paris Hair Couture представя лимитирана колекция аксесоари за коса есен-зима 2020. Изцяло ръчно изработени с помощта на традиционни техники. Всеки отделен елемент има запазена марка златни детайли, 18-карата златно покритие, вдъхновени от завръщащите се дизайнерски елементи във всички колекции на Balmain Paris.

По време на събитието беше представена и колекция от продукти създадени специално за мъже. С интензивен ориенталски, дървесен аромат на Balmain Homme, който съчетава ободряващата лимонена свежест на Бергамот и дървесния аспект на сухото сандалово дърво.

След презентацията гостите се насладиха на изискан коктейл с гледка към нощна София.

Облекло модели:
NIKOLAY BOZHILOV
Фотограф:
Иван Коловос
Локация:
Sense Rooftop Bar