В неделя от 11:30 часа в ефира на Code Health TV Алекс Йорданова, създател на Школа по етикет „Айлин“, и нейните гост-лектори, ще ни потопят в света на добрите обноски

Как да се гримират младите дами? Какъв маникюр трябва да поддържат? Как да се обличат и как да се държат на масата и в обществото? 

Всички тези въпроси ще получат отговор в ефира на Code Health TV. 

Повече за Школа по етикет „Айлин“:

Школа по етикет „Айлин“ е перлата в короната на всяка млада дама. Мястото, на което госпожиците между 14 и 21 години ще могат да се превърнат в изискани дами и да застанат гордо на прага на живота, притежавайки необходимия маниер и самочувствие. Школата предлага различни модули на обучение по етикет, спорт, НЛП, изчистена визия, лично и творческо развитие. Безупречно подбрани лектори с доказана репутация. График, съобразен с училищните занимания, работа в малки групи. Персонално внимание към всяка млада дама и консултации с психолог по време на програмата. Школата е ориентирана към създаване на смислени и добри навици, поведение, което съответства на възрастта, както и възпитание на високо ниво.