Децата са нашето бъдеще! Те са началото на по – доброто бъдеще, на новото начало, което ние като родители, трябва да им покажем. Изборите винаги са трудни, но пътят е важен, пътят да станеш добър и пълноценен човек.

В студиото на Healthy Morning, ще говорим с Христина Лакева, Александра Николова и Георги Стоянов, за нашите деца и кои са пътищата за правилно възпитание. Колко е важен личният пример и как да направим от децата си добри хора?

За всички проблеми и стъпки, през които преминава един родител във възпитанието на децата си, ще разкаже Йоана Паспаланова – Йоко. Тя е интересна, различна и е водеща на новото предаване по единствената здравана телевизия, Code Health TV, Семейно време с мама Йоко. За предизвикателствата на телевизията и за “живота” пред камера.

В рубриката Астрология и отвъд, Кирил Горанов ще ни разкаже за зодия Рак – какви са тези хора и какво носят в карата си.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TV – www.codehealth.bg