В ефира на на единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV, стартираме един проект, насочен към това, което вълнува младата публика между 25 и 35 години. „180 градуса“ е предаване  с водещи Орлин Милчев и Цветомир Цанов. Как и за какво мислят младите, какво ги прави щастливи и осъзнати, има ли теми табу, за които не искат да говорят? 

Водещите ще търсят гледната точка на млади и вдъхновяващи гости със собствена история и мотивиращи постижения. Разнообразни гости от сферите на спорта, изкуството, онлайн средите и науката, ще са част от формата.

Орлин и Цецо са сред най-популярните подкастъри в родния интернет и с лекота ще пренесат своя непринуден и естествен стил на водене на диалог в телевизионното студио на „180 градуса“ по Code Health TV.

Първият гост на „180 градуса“ е Никола Томов, фитнес инструктор и основател на „Aesthetic by Science„. Човек със свое виждане за здравословния начин на живот и философия, базирана на „естетично с наука“. Какво е да си млад, с успешен бизнес и да попаднеш в класацията на Форбс „30 под 30“?

Орлин Милчев е режисьор по професия и образование, завършил в НАТФИЗ Кръстьо Сарафов, хип-хоп изпълнител с артистистичен псевдоним Атила  с 10 издадени албума и водещ на един от най-популярните подкасти у нас – 2&200podcast. Орлин се интересува от изкуство, спортува редовно и от време на време влиза в ролята на продуцент на алтернативни уеб проекти.

 

Цветомир Цанов завършва монтаж в НАТФИЗ  Кръстьо Сарафов, работил е над няколко популярни тв и уеб сериала, в момента преподава монтаж в частен  университет. Бил е водещ на предаването за нови технологии CTRL ALT & DEL, кулинарното предаване “ С Брада и Престилка “  и 2 & 200 podcast понастоящем. Цецо е бил технически директор и продуцент на уеб съдържание, а в свободното си време се изправя срещу тежки планински маршрути като КОМ-ЕМИНЕ и др.

Главен редактор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *