CODE HEALTH TV е единствената здравна телевизия в България. Спорт, балансирано хранене, медитация, йога и всичко за здравословния начин на живот. Дискусионни студиa по глобални и регионални здравни теми с гост специалисти , това са само част от темите, които обсъждат популярните водещи на телевизията. Не е достатъчно само да създадеш продукт, който да пуснеш на пазара, той трябва да е точен и ясен, базиран на факти и най-важното с доказани истини.
Във време на световна пандемия и задълбочаващи се проблеми със здравното и психическо състояние на хората, нуждата от конкретика, правдиво обяснение на фактите и предоставяне на адекватни методи за лечение е особено осезаема. Световната здравна организация /СЗО/ дава едно ясно и изчерпателно определение на здравето: “ Състояние на пълно физическо, психическо и социално благополучие, а не просто отсъствие на болест или недъг. ” Поддържането и повишаването му се постига чрез различна комбинация от физическо, умствено и социално благосъстояние и благоденствие, т.нар. “ триъгълник на здравето ”. Това е и основата, която е залегнала в концепцията на телевизионните предавания на медията.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.